27 Mayıs 2013 Pazartesi

XP Codec Pack indir

Eğer XP sistemi için basit, ama etkili codec paketi gerekiyorsa, XP Codec Pack göz atın.

Kendi bilgisayarlarında codec paketleri yüklemeden geldiğinde kullanıcılarının çok seçici - kimse gereksiz dosyaları ve herhangi bir kullanım olmayacak araçları ile sistem kabartmak isteyen ya da sadece uyumsuzluk sorunları neden olur. Eğer XP Codec Pack ile bu sorun olmaz. Bu kompakt, kullanışlı codec paketi her zaman codec yüklemek veya bir PC üzerinde onları yükseltmeniz gerekir zaman Softonic ilk tercihi olmuştur.

Neden? Eh, XP Codec Pack en popüler formatları odaklanır gerçeği gibi, ve bu yüzden çoğu kullanıcının pek kullanacak codec ile aşırı değil. İkinci olarak, yüklemek için kolay ve codec ve araçları için hem de tam olarak ne istediğinizi seçmenizi sağlar. Son olarak, XP Codec Pack inanılmaz istikrarlı ve son derece uyumludur: biz bunu kullanmaya başladığından bu yana biz codec ile tek bir sorun vardı hiç.

Tabii ki, XP Codec Pack mükemmel olduğunu söylemek anlamına gelmez. Işaret edilmelidir bazı kusurları vardır.En talepkar kullanıcıların kesinlikle diğer codec paketleri bulmak olanlar gibi bir XP Codec Pack biçimleri geniş bir dizi, hem de daha fazla codec ile ilgili araçlar özleyeceğim.

XP Codec Pack codec büyük bir seçim gerekir ve en popüler ses ve video formatları için basit, sorunsuz Codec kiti tercih olmayanlar için mükemmel bir seçimdir.

XP Codec Pack indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.