26 Mayıs 2013 Pazar

Format Factory indir

Format Factory en popüler formatları arasında ses, video, ve hatta görüntüleri, dönüştürmek sağlayan ücretsiz, tam özellikli, dönüştürücüsüdür.

Özellikler

Format Factory en desteklenen formatlar WMV, AVI, MPG, MP3, WMA, AAC, JPG, PNG, GIF, ve çok daha fazlasını içerir. Daha da iyisi, Format Factory PSP ve iPhone da dahil olmak üzere en büyük taşınabilir cihazlar tarafından kullanılan medya formatlarını destekler.

kullanılabilirlik

Bu biraz unintuitive arayüze sahip olmasına rağmen uygulaması, kullanımı çok kolaydır. Hedef biraz garip biçimi, ancak hiçbir sorun bu biliyorum sürece seçene kadar Format Factory dosya tarayıcısı görünmüyor. Tek tek dosyalarını dönüştürmek, ya da bütün klasörleri ve bazı temel dönüşüm ince ayar seçebilirsiniz.

kalite

Format Factory özellikle orijinal değil ama ne gerçekten yararlı hale getirir o da ses ve video gibi görüntü işleme olduğunu. Böylece karışıma görüntüler ekleyerek bu sadece kolu ses ve video gibi en dönüştürücüler, özellikle de ücretsiz göz önüne alındığında, bir kenar verir. Ayrıca, iki ayrı klip birlikte onlara katılmak ve daha sonra onları dönüştürmek sağlar Format Factory, en Ses Marangozluk gibi. Bu mobil dönüşüm için önceden belirlenmiş profilleri olması güzel olurdu, ama her zaman ücretsiz bir uygulama olarak her şeye sahip olamaz!

Yenilikler

Win8 pad destek GUI ayarlayın

Video bazı profilleri ayarlayın.

Varsayılan bitrate ve çözünürlük algoritması bir hata düzeltildi

Altyazı bir hata düzeltildi.

MP4 muxer Sabit sorunları

Format Factory aşağıdaki biçimleri destekler

Ses: MP3, OGG, WMA, M4A ve WAV.

Resim: JPG, BMP, PNG, TIF ve ICO

Video: MP4, AVI, 3GP, MPG ve FLV

Format Factory indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.