26 Mayıs 2013 Pazar

avast! Free Antivirus indir

avast! Free Antivirus nihayet başlangıçları Windows 8 için optimize edilmiş bir versiyonu. Uygulama Modern UI uygulaması olarak çalışmaz ise, bu işletim sisteminden tasarım repliklerini alıyor. Bol avast yapmak güncellemeleri vardır! Free Antivirus en iyi ücretsiz antivirüs suit.
Özellikler
avast! Free Antivirus özellikleri ton ile yüklenir. Ev sekmesinden, sistem durumu, virüs tarama, yazılım güncelleme, istatistik, ve pazara hızlı erişim elde edebilirsiniz. Güvenlik duvarı ve SafeZone gibi özellikler birinci sınıf abonelik gerektirir.
Avast dahildir Yazılım güncelleme! Free Antivirus yüklü olan eski uygulamalar hakkında uyarır ama sadece son güncellemeyi indirmek için program sayfasına bir bağlantı sunuyor. Bir prim abonelik için ödeme, uygulama içindeki Apps güncelleme sağlayacak. Avast ücretli sürümleri otomatik olarak güncelleştirmek için bir seçenek bile var!
avast! Free Antivirus sadece virüs koruması çok daha fazlasını sunuyor. Uygulama ayrıca diğer avast bilgi toplar "bulut hizmetleri," içerir! benzer dosyaları itibarını karşılaştırmak için kullanıcılar. Bu güncellemeler sürekli ve avast akış vardır! böylece kullanıcılar güncellemeleri indirmek konusunda endişelenmenize gerek yok.
Avast Yeni! Free Antivirus ek özellikler ve hizmetler satın alabilirsiniz Pazarı. App kendisi Pazar daha da cazip yükseltme yapar böylece eksik kaç özellikleri kullanıcıların hatırlatan çok iyidir. Alımları doğrudan uygulama içinde yapılabilir.
Kullanılabilirlik
Avast! Free Antivirus çok basittir. Özellikleri ve uygulama bölümleri açıkça her özellik ne yaptığı hakkında kısa açıklamalar ile işaretlenmiştir.
Birçok antivirüs uygulamaları olduğu gibi, seçenekleri ve özellikleri miktarı biraz ezici. Açıkça her şeyi olması gerektiği gibi çalışıyor gösteren bir yeşil durum ışığı ile işaretlenmiştir Güvenlik sekmesinde simge vardır. Bu sayede uygulamanın parçaları kullanıcı eylemi ne gerek görmek için yapar.
Çoğunlukla, avast! Free Antivirus yapılandırmak ve unutabilirsiniz bir uygulamadır. Bir şey sizin eylem ihtiyacı varsa Program bir pop-up görüntüler.
Kalite
avast! Free Antivirus iyi özellikleri ton ile tasarlanmıştır. Olması gerektiği o kadar basit olmasa da, iyi çalışıyor ve tamamen ücretsizdir. Bu kadar avast güzel! Free Antivirus rahatsız edici bir araç çubuğu içermez, ancak tarama yaparken kötü niyetli bağlantıları izlemek için bir web uzantısı yüklemek yok.
Avast da! Bir antivirüs uygulaması olarak Free Antivirus üstünlük, bu bilgisayar bakım ihtiyaçlarınız için bir one-stop-shop olma yolunda çok yapmaz. Antivirus ile IObit Advanced SystemCare gibi diğer uygulamalar bilgisayarınıza hızlı çalıştığından emin olun daha fazla özellik sunuyor.
Taramalar hızlı ama biz gördüğüm en iyi yapıldı. Bu gerçekten donanım ve kaç dosya bilgisayarınızda var bağlıdır.
Sonuç
Günün sonunda, bu avast görmek kolay! Free Antivirus bizim indirme listelerinde üst kalır. Ücretsiz kullanıcılara erişim özellikler miktarı şaşırtıcı. Bu uygulaması nags bir ücretli abonelik yükseltmek için rahatsız edici olsa da, tamamen ücretsiz iyi tasarlanmış bir antivirüs çözümü için ödemek için küçük bir fiyat. Şimdi avast sadece! Bazı bilgisayar maintence özellikleri içerebilir.
Yenilikler
2013-02-28
Yazılım Sağlık modülü
Tarayıcı Temizleme aracı
Yeni Kullanıcı Arayüzü
Windows 8 ile uyumlu
Gelişmiş Gizlilik Araçlar (sadece avast! Premier)
AccessAnywhere (sadece avast! Premier)
Geliştirilmiş AutoSandbox / Sandbox technlogy
Geliştirilmiş Genel AV performans ve istikrar

avast! Free Antivirus indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.