26 Mayıs 2013 Pazar

Google Earth indir

Google Earth çok uzaklardan dünyamızı keşfetmek ve sağa kadar yakın sağlar. Uygulama, dünyanın herhangi bir yerinde üzerinde yakınlaştırma ve bazı yerler için, uzak birkaç metre gözlem sağlar.
Keşfetmek ve öğrenmek
Google Earth uydu görüntüleri görüntüler sadece ama aynı zamanda arazi ve binaların 3 boyutlu rekonstrüksiyon içerir. Google Maps ve iğne ucu alanlarda olduğu gibi, yön ve işletmeler için bakmak ya da Google Earth'ten düz haritalar üzerinde çizebilirsiniz.
Google Earth deneyiminizi zenginleştirmek için haritaya ekleyebileceğiniz, çok geniş ve katmanları sürekli artan kütüphane içerir. Bu milli parklar tarihsel manzara, size tehlike altındaki türler veya turistik noktalar bulabilirsiniz bölgelerden, her bilgi bulabilirsiniz. Google Earth ayrıca orman yangınları veya tsunami gibi daha haber ile ilgili bilgi sergileyecek.
Ama Google Earth arazi ile sınırlı değildir ve her yeni sürümü ile, bu uydu görüntüleri ve dünyadaki diğer alanları hakkında bilgi yeni kaynaklar ekler. Eğer yıldız içine gerçekten olduğunu söyle, o zaman Sky moduna açmak ve takımyıldızları arasında gezinmek gerekir. Eğer denizler keşfetmek tercih Veya, Su yüzeyi seçeneğini etkinleştirin ve okyanuslar ve deniz canlıları ile ilgili tüm sırlarını öğrenmek. Daha maceracı mı hissediyorsunuz? Ay ya da Mars seçeneklerini belirleyin ve kolay sandalye çıkmadan uzayda bir yürüyüş. Dahası, Google Earth ayrıca size son birkaç yıl içinde belirli yerlerde evrimi görmek için olanak sağlayan yeni bir Geçmiş Görüntüler fonksiyonu ile size sunarak zamanda yolculuk sağlar.
Navigasyon
Google Earth dolaşırım birden fazla navigasyon araçları için inanılmaz derecede sezgisel sayesinde. Bazı bölgelerde diğerlerinden daha az bilgi gösterir, ve Google Earth bant genişliği önemli bir miktar kadar kullanmak için bilinen, ancak yazılım büyüleyici bir parçası olmaya devam etmektedir
Sonuç
Google Earth henüz eşsiz bir uygulama gibidir. Dünyada göz, sokaklara zum, okyanusa yıldız ya da dalış bakışları. Olanakları Milyonlarca.
Son değişiklikler
Google Share on ekran görüntüleri
Geliştirilmiş arama sonuçları elde
Bisiklet ve transit yön bulmak

Google Earth indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.