27 Mayıs 2013 Pazartesi

UltraSurf indir

Ultrasurf anonim için UltraSurf sunucularına web trafik veri gönderen küçük bir güvenlik uygulamasıdır.

Özellikler

Söz birçok özellik yok bu yüzden ultrasurf süper hafif bir uygulamadır. Başlattığında, uygulama yanlarında kendi hızları ile üç durum ışıkları gösterecektir. Size en iyi performansı veren birini seçebilirsiniz.

Bu devre dışı bırakabilirsiniz rağmen seçeneklerinde, size, Internet Explorer, UltraSurf varsayılan değiştirmek için seçenekleri bulabilirsiniz. Elle Eğer yönlendirici ile bu port iletebilirsiniz böylece dinleme için bir bağlantı noktası belirtebilirsiniz.

Bunun dışında, UltraSurf gerçekten başka özelliklere sahip değildir.

arayüz

UltraSurf arayüzü kullanmak ve anlamak kolay olsa da, 1998 bir uygulamayı gibi görünüyor. Simgeler düşük çözünürlüklü ve düşük renk derinliği var. Bunlar Windows 2000 çalıştıran bir makinede bulabilirsiniz stok simgeleridir.

kullanılabilirlik

Ultrasurf kullanımı kolay ama birçok özellik yok çünkü. Bu yeni başlayanlar için iyi olsa da, uygulaması gerçekten seçenekleri ve bilgi eksikliği muzdarip. Örneğin, erişim konum proxy sunucudan nerede olduğuna dair bir belirti yok.

Hotspot Shield gibi diğer uygulamalar kullanıcıların çok daha fazla kontrol sağlamak ve program ne yaptığını hakkında daha fazla şeffaftır. Ultrasurf daha bir açık ve kapalı anahtar gibidir. Trafik maskelemek için hiçbir fantezi şifreleme algoritmasını var.

Bu şirket UltraSurf şifreleme hakkında söylenecek ne olduğunu:

"Şifreleme Bilgisayarınızı ve UltraSurf proxy sunucular arasındadır. Normal web trafiği güvenli web trafiği (https) kullanıcının bilgisayarından web sunucusuna şifrelenir ise (http), UltraSurf ve web sunucuları arasında şifreli değildir. Durdurma olmadan trafik https UltraSurf röleleri. "

sonuç

UltraSurf kullanımı hafif ve basit olsa da, daha fazla özelliklere sahip daha şeffaf seçenekleri sunmak orada sadece daha iyi alternatifler vardır.

UltraSurf indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.