26 Mayıs 2013 Pazar

CCleaner indir

Cleaner en iyi performans ve kötü amaçlı yazılım ari olmasını sağlamak için bilgisayarınızı temizler ve optimize eden bir çok etkili ve kullanımı kolay bir yardımcı programdır.
Ücretsiz indir CCleaner güzelliği çeşitli tarar ve düzeltir yürütmektedir hangi hızıdır. Ana amacı sabit sürücüden ve size arama ve net bir Windows çeşitli yönlerini görmek, program açma gereksiz dosyaları temizlemektir. CCleaner de artık böyle Google Earth geçmişlerini veya Flash Player yapılandırmaları gibi herhangi bir kullanımı olan dosyaları üzerinde tutmak olabilir yüklü uygulamaları algılar. Dikkatli kullanınız rağmen kaldırıcı, Windows kendi kaldırıcı daha, muhtemelen daha yararlı ve daha güçlü! Eğer bir giriş program listesinde ile ilgilidir ne bilmiyorsanız, size son-up olabilir aksi takdirde güvenli tarafta önemli bileşenleri kaldırarak olmak tek başına bırakın.
Eğer CCleaner yüklediğinizde, siz de Google Chrome yüklemek isteyip istemediğinizi ve oturum-üzerine için web sitelerini düzenli olarak kullandığınız çerezleri korumak için CCleaner kullanmak isteyip istemediğinizi soracaktır, güvenlik vb kontrol eder
CCleaner bulunan arayüz gezinmek çok kolay ve herhangi bir işlem yapmadan önce, her zaman yapmak istediğiniz ne emin olduğunu teyit istenecektir. Hızla bütünlüğünü kontrol, ve bir yedek yaptıktan sonra kötü girdilerini düzeltmek sağlayacak yararlı bir Kayıt Defteri Denetleyicisi bulunmaktadır. CCleaner en kaldırma ve başlangıç ​​araçları bu çok yuvarlak az bakım yardımcısı kullanılabilirliğini eklemek genel ve sadece olması çok kullanışlıdır.
CCleaner en son sürümü artık Sürücü Silecek ile birlikte gelir. Sürücü Silecek CCleaner Araçlar bölümünde erişilebilir ve sadece boş alan ya da güç üç düzeyde kullanarak bütün bir sürücü fırçalayın seçmenize olanak tanır olabilir - Savunma düzey üç-pass seçeneği Bölümü, Ulusal Güvenlik İdaresi düzey yedi temizlik veya 35 geçişli Gutmann düzey derin fırçalayın geçmek.
Google Chrome ve Internet Explorer 9 geride bıraktığı dosyaları temizlemek için geliştirilmiş destek de var. HTML5 veritabanı depolama kullanan Web Apps da artık CCleaner en temizleme işlemi dahildir. Son olarak, birkaç Sistemi dizinleri temizlik için hedef alınmıştır ve CCleaner şimdi 64 bit makineleri destekler.
CCleaner PC hem yeni başlayanlar ve uzmanlar için kolay temiz tutmak yapar. Bu, küçük, hızlı, kapsamlı ve ücretsiz indirmek için - Şimdi temizlik olsun!

CCleaner indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.