26 Mayıs 2013 Pazar

WinRAR indir

WinRAR bir herhangi bir günümüz PC araç içinde olmalıdır. Bir dosya sıkıştırma uygulaması

Bu uygulama dosya sıkıştırma formatı hemen hemen her türlü ayıklanması için destek içerir değil, aynı zamanda 98 Windows 7, Windows hemen hemen her sürümünde dosya boyutları ve çalışır azaltır.

Bazı WinRAR sıkıştırarak dosyaları da rakip WinZip kadar hızlı olmadığını iddia edecektir. Ancak, küçük zaman farkı, WinRAR sürecin sonunda daha küçük arşivlenmiş dosya size bırakır. Dahası, uygulama. PK de içine dosyaları kaydetmenize olanak verir ve. RAR formatları, sıkıştırma kez hızlandırmak ve dosya boyutları azaltmak için seçenekler demetleri ile.

Çok sayıda yeni WinRAR içindeki özellikleri ve ayarları saf aralığı tarafından ertelendi olsa da, arayüzü alışması uzun sürmüyor. Hala gerçekten sıkışmış iseniz açılan veya sıkıştırma sürecinde size yol basit bir sihirbaz tabanlı bir sistem var. Tüm bu WinRAR kendi sınıfındaki başka bir araç daha iyi performans güvenilir bir yardımcı program yapmak kadar ekler.

Daha fazla sıkıştırma seçenekleri, yüksek sıkıştırma oranları ve WinZip daha küçük dosya boyutları sahip, WinRAR şimdi dosya sıkıştırma tartışmasız pazar lideridir.

Son değişiklikler

Hata düzeltildi:

RAR arşiv oluştururken WinRAR, NTFS "Sıkıştırılmış" özniteliği mağaza yoktu

@ Filelist parametresi mevcut ve 'filelist' olmasaydı ise WinRAR komut satırı modunda düştü. Bu hata sadece WinRAR.exe etkilenen değil, rar.exe

arşivleme ve mevcut klasörün adı 'somefolder' içeriyorsa, WinRAR tüm dosyaları hariç ve bir arşiv oluştururken durduğunda ise-x * \ somefolder \ * dışlama maskesi belirtildi

GUI kendinden açılan arşivler Windows Önyükleme Ortamı (Windows PE) işe yaramadı

WinRAR aşağıdaki biçimleri destekler

RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZIP, UUE, ISO, BZIP2, Z, 7-Zip

WinRAR indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.