27 Mayıs 2013 Pazartesi

TeamSpeak indir

Çok oyunculu online oyun oynarken genellikle farklı nedenlerle arkadaşlarınızla iletişim kurmak gerekir: bir sonraki saldırı için bir strateji tasarlamak için ya da sadece bir eğlenmek için, acımasızca düşman öldürme ise pusula-sohbet rahatlatıcı.
Birçok oyun diğer oyuncular ile mesaj alışverişi sağlayan bir sohbet aracı özelliği, ama oyun içinde hayatta kalmaya çalışırken bir cümle yazarak gerçekten sinir bozucu olabilir.
Tek çözüm daha sonra sesli iletişim kullanıyor. Daha kolay, daha hızlı ve küçük bir sohbet penceresi mesaj yazarken çok daha rahat.
Ve çok oyunculu online oyun içinde sesli iletişim için en iyi seçeneklerden biri TeamSpeak olduğunu.
TeamSpeak bir müşteri olarak bir sunucu ve diğeri olarak kullanılmak üzere iki ayrı uygulama, tek bir gelir yazılımının bir parçasıdır.
Bu nedenle kendi özel TeamSpeak sunucusu kesinlikle özel, güvenli bir şekilde onlarla oynarken arkadaşlarınızla konuşmanıza olanak sağlar evde, yüklü olabilir.
TeamSpeak, sunucu yöneticisi olarak, oluşturmak ve silmek kullanıcı hesapları, bunların her biri için farklı ayrıcalıkları ayarlamak, herhangi bir kullanıcı veya parola sunucuya erişim korumak yasağı, sadece birkaç söz hakkına sahiptir.
TeamSpeak istemci uygulaması gelince, kullanımı çok kolay. Sadece gerekli bağlantı bilgilerini (gerekirse sunucunun adresi, kullanıcı adı ve şifre) girin ve bitirdiniz.
Ya kendi özel sunucu IP adresini girin veya uygun müşteri doğrudan göz atabilirsiniz internette kamu TeamSpeak sunucular, yüzlerce herhangi birini kullanabilirsiniz.
TeamSpeak sunucu ve istemci hem de tüm dürüstlük, bir çok geliştirilebilir, basit, basit bir tasarıma sahiptir. Programın arayüzü sadece çok temel: yok hiç grafik öğeleri ve bir şey bırakılmış düşünüyorum yapmak oldukça şematik menüleri ile bir çıplak pencere.
TeamSpeak sistem tepsisinde minimize kalır ve az sistem kaynağı kullanır. Ses kalitesi mükemmel. Bu ilk bakışta yapılandırmak için biraz zor olabilir ama Ayrıca, bu tür bant genişliği kullanımı ya da konuşmak sadece mikrofonu etkinleştirmek için seçeneği ayarlamak için olasılık olarak TeamSpeak yapılandırma menüsü, bazı ilginç ayarları bulacaksınız.
Söylemeye gerek yok, bunu tamamen bağımsız bir uygulama olduğu gibi, oynamak herhangi bir online oyun ile TeamSpeak kullanabilirsiniz. Oynamak online arkadaşlar edinmek yüzden bir dahaki sefere, doğru çok önemli bir savaşın ortasında dağınık yazılı konuşmaları unutun ve TeamSpeak geçmek.

TeamSpeak indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.