26 Mayıs 2013 Pazar

Windows Live Messenger indir

Yeni Windows Live Messenger 2012 Windows Live Essentials paketinin bir parçası olarak geliyor. Bu değişikliklerin birkaç tanıtırken, hemen hemen aynı görünümlü, Windows Live Messenger 2011 üzerinde artan bir gelişme var.

Windows Live Messenger yüklediğinizde, Posta, Writer, Sync, Companion, Aile Koruması, Fotoğraf Galerisi ve Movie Maker dahil olmak üzere Essentials paketi geri kalanından yüklemek için seçeneğiniz vardır.

İsterseniz, Windows uygulaması da sosyal bir merkez yapma, sosyal ağlar Facebook ve LinkedIn Windows Live Messenger 2.012 bağlanmayı seçebilirsiniz. Facebook tarayıcınızın rağmen kullanmak hala çok daha kolay ve Messenger kişileri hala gerçekten aktif ve sizin için önemli olan, Windows Live Messenger 2012 yılına entegrasyon sadece gerçekten yararlıdır.

Arayüz neredeyse değişmez, siz 2011 yılında gördüğümüz değişiklikleri memnun bu yüzden eğer, hiçbir şey mutlu olmak için burada var! Bir sohbet açtığınızda, yeni bir video arama simgesi var ve bir video arama geldiğinde, çok Skype gibi, yeni bir kayan pencere vardır. Bu bir özellik düzgün video linki göstermeden cevap seçenektir - sonuçta, bir görüntülü arama için her zaman hazır değiliz!

Windows Live Messenger 2.012 biraz selefi geliştirmek, herhangi bir devrimdir. Hala biraz şişirilmiş, ve tarayıcınızın sağ büyük haberci hizmeti sunmaktadır Outlook.com, Hotmail en son dönüşüm göz önüne alındığında, bu saygıdeğer uygulama için perde olabilir.

Windows Live Messenger indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.