26 Mayıs 2013 Pazar

Minecraft indir

Minecraft Eğer Geceleri gün ve hayatta kalma sırasında binanın aldatıcı basit bir oyun içeri oynamak için büyük yapılar ve mağaralar oluşturabileceğiniz yaratıcı bir sanal oyun vardır.
Özellikler
Minecraft içinde dünya rasgele oluşturulmuş ve dağlar, vadiler, ağaçlar ve hayvanlar ile, su ile çevrili bir kara görünür edilir. Onunla başlamak için keşfetmek dışında ne yapacağını net değil ama güneş batarken, canavarlar görünür, seni öldürecek kim. Survival açıkta mümkün değildir, bu nedenle ilk gece için dışarı gizlemek için bir barınak inşa etmek gerekir. Burada bir kılavuzdur.
Oynanabilirlik
Sürüm 1.0 bazı bir HD doku paketi de dahil olmak üzere güzel kozmetik değişiklikler, meşaleler daha iyi aydınlatma ve hatta güzel günbatımı ve gündoğumu var! Oyun launcher da iyi görünüyor. Orada yenilmez kılan bir 'Yaratıcı Modu', şimdi sınırsız kaynaklar verir, uçmak için izin verir, ve hızlı ileri / geri sarma süresi! Bu mod sadece almak ve hayatta kalma endişesi olmadan, güzel şeyler inşa etmek isteyen oyuncular için idealdir.
Kalite
Minecraft sürekli geliştirilmektedir. Bu bloklu grafik benzersiz bir stil vermek, ve birçok klonlar ve kopya olmuştur ise, hiçbir şey orijinal eşleşir. Arama ve oluşturma gündüz ve gece korkutucu hayatta kalma karışımı bulaşıcıdır.
Sonuç
Minecraft o senin eserin sadece hayal gücü ve zaman ile sınırlı olarak gerçekten ünvanını fazlasıyla hak ediyor harika yaratıcı sanal bir oyun!
Yenilikler
Yeni bir alanda büyük bir dünya ile daha hızlı seyahat sağlar Minecraft, eklenmiştir. Nether denilen, Cehennem benzer ve akan lav ve canavarlar dolu. Eğer mayınlı var Obsidian yapılan sitelerinden Nether erişebilirsiniz. Ayrıca, yeni bir Minecraft dünya oluşturduğunuzda, şimdi çöl gibi, tundra ve kar, farklı peyzaj 'canlılarını' ile, daha çeşitli olacak. Bunları bulabilirsiniz eğer NPC (non oyuncu karakterleri) şimdi, gece sizin için erken barınak olarak hizmet verebilir köyleri, dolaşmak!
Son değişiklikler
Yeni orman biyom
Eklendi ocelots
Eklendi kediler
Eklendi demir golems
Çetelerin için yeni AI
Tame kurt yavru olabilir
Kendi köyünde yer varsa Köylüler çocuk sahibi olacak
Yeni harita yükseklik sınırı (128 256 yerine)
Yeni öğeler ve bloklar
Çift kapılı redstone ile daha iyi çalışmak, böylece kapı güncellendi
Çetelerin için eklendi nadir damla
Diğer birçok küçük tweaks ve düzeltmeler

Minecraft indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.