27 Mayıs 2013 Pazartesi

Paint.NET indir

Microsoft Paint daha güçlü ama Photoshop kadar karmaşık bir şey gerekiyorsa, Paint.NET aradığınız budur.

Bu güzel tasarlanmış görüntü düzenleyici basit bir arayüz herkes uygulamalarında için seviyor özellikleri, ama aynı zamanda sadece büyük grafik suit bulmak için beklediğiniz araçlar ve seçenekler şaşırtıcı derecede geniş bir yelpazede sunuyor.

Paint.NET, aynı anda birkaç görüntü üzerinde çalışmayı sağlayan katman desteği vardır, herhangi bir değişiklik geri almanıza izin verir bir eylem geçmişini tutar ve çizim araçları (fırçalar, geometrik şekiller) çeşitli içerir. Ayrıca, bir yağlı boya ya da sadece tek bir tıklamayla bir karakalem halinde görüntü açabilirsiniz birkaç özel filtreler ve efektler bulacaksınız.

Bu Paint.NET ücretsiz Photoshop alternatif bir çeşit beklemeyin dedi. Eğer görüntü üzerinde çalışmak için Adobe uygulaması kullanıyorsanız, mutlaka Paint.NET içinde birçok araç özleyeceğim. Ama herkes için, bu günlük basit resim düzenleme için mükemmel bir araçtır.

Paint.NET bir güzel tasarlanmış arayüzü ve hızlı fotoğraf optimizasyonu ve rötuş için kullanışlı araçlar bir demet içeren, temel bir editör ve karmaşık bir grafik paketi arasında bir yerde oturur.

Son değişiklikler

> Gerçek Boyut komutunu - Bu güncelleştirme Görünüm için bazı kırık kısayol tuşları giderir.

Sabit: Ctrl + Shift + A şimdi Profil için bir kısayol olarak yeniden çalışır -> Gerçek Boyut (3.5.9 kırık)

Sabit: Ctrl +0 hala Profil için çalışıyor - 10 veya daha fazla görüntü açık olsa bile> Gerçek Boyut (3.5.9 kırık, bu 10. görüntüye geçmek istiyorsunuz)

Paint.NET indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.