27 Mayıs 2013 Pazartesi

Nero Burning ROM indir

Nero Burning ROM diske yakmanızı sağlar klasik bir programdır. Bir şey veri diskleri ses CD ve HD DVD, gider. Program pratik eşsiz bir dizi seçenek sunar ve mümkün olduğunca esnek CD ve DVD yazma yapar.

Nero Burning ROM orijinal Nero uygulama ve, biraz da, en iyi iddia ediyorum. Yanan bir uygulama olarak, öne çıkmaktadır. Nero Burning ROM hiçbir piyasadaki en basit uygulaması anlamına gelir, ama basitlik yoksun ne, kalite, yapılandırma seçenekleri ve hız için yapar gereğidir.

Geniş anlamda, CD, DVD ve DVD ve CD ROM yakmak ve kopyalamak için Nero Burning Rom kullanabilirsiniz. Buraya kadar her şey normal bir. Rakiplerinden uygulama ayıran şey, mükemmel yapılandırma seçenekleri - Eğer en kısa sürede size programı açmak olarak göreceksiniz. Onlar yeni başlayanlar için çok zor olabilir, ama onlarla vâkıf uzun sürmemelidir. Yapmanız sonra, ROM önemli avantajlarından Nero Burning biri olarak bu seçim göreceksiniz.

Bu uygulama ancak, yapılandırma seçenekleri ile sınırlı değildir. Nero Burning Rom da aynı program içinde tüm CD / DVD ihtiyaçlarını karşılamak mümkün olacak iyi bir şans var demektir ikincil araçları çok sunar. Yerleşik bir kodlayıcı, derleme aracı, kaydedici ve disk kaşif var.

Nero Burning ROM tüm CD ve DVD yazma ihtiyaçları için tek yerden.

Nero Burning ROM aşağıdaki biçimleri destekler

Ses: AAC, AIFF, AIF, CDA, AC3, MP3, MP4, OGG, OGM, WAV, WMA, FLAC

Video: ASF, AVI, DV, MPEG, DAT, MP4, MOV, VOB

Nero Burning ROM indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.