26 Mayıs 2013 Pazar

Need for Speed World indir

Speed ​​World Need For son derece popüler yarış oyunu serisinin yeni online versiyonu. Bu RPG tarzı tesviye ile, bir multiplayer açık dünya oyun (MMO) var.

Büyük Açık dünya

Büyük bir dünya keşfetmek için yapmak için birleştirir hangi, Most Wanted gelen Speed ​​World özellikleri Palmont, Speed ​​Carbon Need For şehir ve aynı zamanda Rockport Need For. Daha dinamik hissettiren bir gece / gün rotasyon, var. Hiçbir yayalar ve az trafik vardır. Bu yarış ne zaman çok sık kesintiye anlamına gelir, ama biraz cansız hissediyorum Speed ​​World Need For yapar.

araba Alışveriş

, Ile başlayan Toyota Corolla veya Mitsubishi Eclipse dokunuşlar, daha sonra Speed ​​World yarış arayan için büyük Need dolaşmak için çok heyecan verici araba küçük bir aralık bir araç seçin. Bu çok veya tek oyuncu olmak, ve polisler ile kovalayan içine alabilirsiniz. Yarışlarda polis ve sıralama kaçma sırayla size Speed ​​World Showroom Need For satın alabileceğiniz daha iyi araba kilidini deneyim puanı ve para verir.

Eklentiler

Sizin araba çıkartmaları, boya ve çıkartmaları ile değiştirilebilir ve güç-up seçilen ve oyun para ile satın alınabilir. Hatta online oyuncular yükleri ile, Speed ​​World oldukça istikrarlı görünüyor Need For. Eğer açık dünya girdiğinizde diğer oyuncular, sadece çevre ve diğer trafik çarpmamaya olamaz. Eğer bir yarış girerseniz online oyuncular sadece etrafında zorlayabilir. Speed ​​World Need For araba franchise böyle eğlenceli oynamak için yapar bağışlayıcı, arcade tarzı taşıma var.

Orada yarış yanında sohbet online, ve arkadaş eklemek ve onları yarış kadar karşılayabilir. Speed ​​World Tamam, ama birkaç yıl yaşlı görünüyor için grafiksel ihtiyacınız var. Ancak, bu oyunu oynamak için bir süper bilgisayara ihtiyacınız yok demektir!

tüm

Speed ​​World Need For etkileyici multiplayer online yarış oyunu, ve biraz temel görünüyor, ancak gerçekten oynanabilir var.

Need for Speed World indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.