26 Mayıs 2013 Pazar

Media Player Classic indir

Benim PC'de video izlemek istediğinizde her zaman hafif, basit kullanımlı oyuncu arayın. Media Player Classic homecinema sonra, ben gibi uygulama sadece türüdür.

Bu basit ama tam özellikli video oynatıcı orijinal Media Player Classic, büyük bir açık kaynak kodlu bir Windows multimedya oynatıcı dayanmaktadır. Bu özgün proje geliştirici üzerinde çalışmayı durdurdu kısa bir süre sonra, geliştiricilerin başka bir grup da orijinal program özünü tutmak için aynı zamanda çalışan, genişletilmiş işlevsellik ile yeni bir oyuncu kodlama başladı.

Daha önce Media Player Classic hiç kullanılmamış olsa bile - bu bir sonucu olarak, Media Player Classic homecinema kullanımı gerçekten kolaylaştırır selefi, tam olarak aynı görünüm tutar. Ayrıca, DVD oynatmak için yetenek, altyazılar ve daha fazlası için destek olan aynı büyük özellikleri sunulan orijinal oyuncu, korur. Oh, ve hepsinden önemlisi, bu kurulum gerektirmez.

Orijinal özellikleri yanında, Media Player Classic homecinema ayrıca, ek video codec (özellikle H.264 ve VC-1), Windows Vista (özel 64-bit sürümü de dahil olmak üzere) ile daha iyi entegrasyon, birçok hata ve gibi yeni ilginç işlevsellik keyfini çıkarmanızı sağlar açığı giderir ve video dosyalarını yırtılma kaldırmak için seçenek olsa da ne yazık ki bu son özelliği kullanabilmek için nasıl anlamaya vermedi.

Bir Media Player Classic kullanıcı iseniz, En sevdiğiniz oyuncu bu yenilenen versiyonu seveceksiniz. Değil iseniz, size bu büyük programı kullanmaya başlamak hakkında zamanı.

Son değişiklikler

WebUI için daha iyi UTF8 desteği

Seekbar Bölüm göstergeleri

Geliştirilmiş DVD ve PSG (BD) alt işleme

"Masaüstü" olarak değiştirildi varsayılan en altyazı çözünürlük

Media Player Classic homecinema aşağıdaki biçimleri destekler

WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, Aifc, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT

Media Player Classic indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.