26 Mayıs 2013 Pazar

Ares indir

Ares size büyük bir dosya paylaşım topluluğuna ücretsiz, doğrudan erişim verecek başarılı bir P2P uygulamasıdır. Bittorrent ve Gnutella Ares gelene kadar (P2P) dünya eşe eş büyük isimlerle vardı. 2002 yılında Gnutella den döndü-kapalı, ve o zamandan beri kullanıcıların güçlü ve özel bir taban inşa edilmiştir.
Kolay installtion ve yapılandırma
Ares yükleme sadece birkaç dakika sürer ve arayüzü herkes onunla rahat hissedeceksiniz kadar kolaydır. Eğer Ares başlattığınızda, size ağ üzerinde paylaşmak isteyebilirsiniz dosyaları bulmak için PC otomatik tarama sağlar. Yapmanız gereken tüm arama sekmesini seçin ve istediğiniz dosyanın adını yazın olduğu - Yeni Başlayanlar karmaşık bir yapılandırma </ strong> süreç olduğunu bilmek rahatlamış olacak. Bir kez görünür, çift İndirmeye başlamak için tıklayın. Eğer transfer sekmesinde ilerlemeyi kontrol etmek mümkün olacak. Yeni bir güncelleştirme yeni içerik yükler için Ares açılması, bittorrent desteği ekler.
Müşteri Sohbet
Diğer kullanıcılarla iletişim hoşlanıyorsanız, sohbet sekmesine tıklayın ve mevcut kanalları binlerce birine bağlayın. Diğer kullanıcıların tavsiye ya da sadece genel olarak yaşam hakkında konuşmak hangi dosyaların sormak, daha iyi Ares kullanımı hakkında ipuçları alabilirsiniz. Hatta konuşma İfadeleri eklemek ve en sevdiğiniz sohbet kanalları bir listesini tutabilirsiniz.
Dosyaların Detaylı önizleme
Tüm P2P programları, Ares muhtemelen en geniş izleme ekranı sunuyor. Tercihinize göre bu ekran ya da ayarlamak için uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu, doğru film indirme konum ya da indirme bir tepe gizlice almak için emin bir yoldur.
WinMX veya FileNavigator, diğer iki spin-off Gnutella projelerin aksine, Ares belirsizlik içine bırakın ve kullanıcıların gelişen topluluk birleştiren yoktu. Ancak, aynı eski sorunlar ortaya gibi görünüyor. Birçok Ares kullanıcılarına göre, uygulama zor düzgün bir dosya veya başarıyla tam indirme aramak yapmak bağlantı sorunları muzdarip. Diğerleri Ares dünyada kullanılan Gnutella daha küçük bir ağ ve birçok indirme kaynağı olarak sunmuyor endişe olacaktır.
Sonuç
Ares iddialı bir projedir, ve eDonkey düşmüş ise hala ayakta kalır gerçeği güvenilirliğini özelliğidir. Kullanıcıların güçlü bir topluluk, basit bir arayüz, büyük bir önizleme sayfası ve multichat hizmet sayesinde, hala güçlü oluyor bir paylaşım uygulaması var. Ares internet üzerinden dosya paylaşımı ile ilgilenen herkes için tercih edilen P2P app.
Son değişiklikler
Son sürümleri desteği BitTorrent protokolü ve Shoutcast radyo istasyonları

Ares indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.