26 Mayıs 2013 Pazar

Skype indir

Skype ve internet üzerinden ücretsiz olarak daha fazla, aramak ve diğer Skype kullanıcıları, görüntülü sohbet konuşmak sağlar popüler, kullanımı kolay ve güvenilir (Internet Protokolü üzerinden ses) programıdır.
Özellikler
Sadece ücretsiz, sadece telefon gibi - - Skype ile sadece bilgisayarınızda sesli sohbet sahip değil, aynı zamanda gerçek telefon SkypeOut hizmeti kullanarak ve Skype kredi ile ödeme, çok daha düşük oranlarda arama yapmak. Sesli sohbet yanı sıra, Skype aynı zamanda standart IM işlevleri (yazılı konuşmalar, ifadeler, kullanıcı avatarları ve benzeri) içeren ve ayrıca grup görüntülü konferans ve paylaşmak ekranlar var sağlar.
Kullanılabilirlik
Bu video görüşmeleri tam Skype'ın son sürümünü ana odaklanmıştır. Programın arayüzü tamamen aklında video konferans ile yeniden tasarlandı. Bu, video yazılı sohbet, kişi listenizi ve konuşma yönetmek için bir araç çubuğu ile mükemmel uyum sağlar bu nedenle daha geniş yapılmış demektir.
Yeni arayüz tüm yığılmayı kurtulmak, bir arama yaptığınızda dönüştürdü, bu yüzden sadece video görüntüleri ve kontrolleri görürsünüz. Grup görüntülü hala bu sürümü test ve oldukça serin ediliyor.
Diğer önemli gelişme Facebook bütünleşmesidir. Herkes bunu yapabilir - - Bu size app haber besleme veriyor değil sadece, oldukça büyük bir şey ama onların iletişim numaralarını paylaşmak arkadaşlarınızın herhangi bir çağrı ve sms düğmeler ekler.
Skype dakika ettiyseniz, Facebook arkadaş aramak ve onlar da Skype oturumu eğer ücretsiz olarak arayabilirsiniz. En iyi yeni özelliklerinden biri otomatik arama kurtarma - bir çağrı bırakın ve duraklatma koymak var. Bu yeniden başlatma şimdi gerçekten çok kolay.
Kalite
Yüksek sesle ve net: Bizim test sırasında ses kalitesi mükemmeldi. Video bazen pikselli biraz ortaya çıktı, ama hiçbir şey biz gerçekten başa olamazdı. Orada bir güzel bir ayrıntı da vardı ve bu iletişim video kendi video görüntüsü yerleşik görme yeteneği, ve kendi görüntünün bir fotoğrafını çekmek için seçenek.
Sonuç
Skype 6 artık video sohbetleri hakkında daha fazla odaklanır, ve aynı zamanda çevrimiçi iletişim yolu bazı kullanışlı iyileştirmeler ekler tam bir arayüz revizyon sahiptir.
Yenilikler
Microsoft hesabınızla giriş
En sevdiğiniz kişileri seçin ve pin
Facebook ve Skype kişileri bir Rehber listesi birleştirilir
Premium abonelik bildirimleri anlamak daha kolay
Video görüşmeleri ile sorun olan kişiler için geriye dönük uyumluluk için Skype video işleme teknolojisi kontrol imkanı

Skype indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.