27 Mayıs 2013 Pazartesi

LibreOffice indir

LibreOffice PC'niz için bir all-in-one profesyonel ofis verimliliği ve yönetim paketidir.
OpenOffice.org gibi diğer açık kaynak verimlilige aynı şekilde, LibreOffice Microsoft Office kendisi ile eşit belki ofis yönetim araçları kapsamlı bir dizi sahiptir. Metin Belgesi, Elektronik Tablo, Sunum, Çizim, Veritabanı ve Formül: LibreOffice altı farklı ofis yönetimi, proje yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için araçlar sunar.
Metin Belgesi Elektronik Tablo Excel gibi Microsoft Word, nispeten eş anlamlıdır. Sunum Microsoft'un PowerPoint aynalar, ve veritabanı erişimi benzer. Sonra da tüm paketi için bir avantaj vardır Çizim ve Formül iki ek programlar var. LibreOffice Microsoft Office belge formatları ile uyumlu ve aynı zamanda PDF doğal olarak destekler. Ayrıca Open Document adlı kendi belge biçimi vardır.
Microsoft Office ürünleri ile bilginiz Ne yazık ki, bu program tam size daha gelişmiş bazı özellikleri ana istiyorsanız, özellikle alışmak için biraz ek süre alabilir. Düzenli Microsoft Office kullanıcıları LibreOffice'in arayüzü oldukça benzer bulabilirsiniz, ancak ve çok fazla zorlanmadan çeşitli programları kullanımı hakkında almak gerekir.
Microsoft Office için harika bir alternatif, LibreOffice a çeşitli ofis projeleri yönetmek için-denemek gerekir.
Son değişiklikler
Bu sürüm 3.5.4 Release Candidate 2 bit için bit aynıdır, bu nedenle indirmek veya zaten bu sürümü varsa yeniden yüklemeniz gerekmez.
Windows için dağıtım uluslararası bir yapı, bu nedenle tercih ettiğiniz kullanıcı arabirimi dili seçebilirsiniz. Içerik alternatif bir çevrimiçi hizmet veya ayrı bir yükleme olarak üzerinden ulaşılabilir Yardım.
Bizim Windows ikili dosyaları dijital olarak The Document Foundation tarafından imzalanır.
Önceki sürümü 3.4.5 için yüklü LibreOffice olan Windows kullanıcıları için, bu önceden kaldırmak ya, ya da 3.4.5 yükseltin. Aksi takdirde, 3.5.4 yükseltme başarısız olabilir.
OpenOffice.org yüklü Windows kullanıcıları için biz aynı dosya türü ilişkilerini kaydeder çünkü, bu önceden kaldırmayı öneriyoruz.
Windows 2000 çalıştırırsanız, LibreOffice yüklemek için önce bu güncelleştirmeyi gerektirebilir.
Linux çalıştırırsanız, GCJ Java varyant LibreOffice ile ilgili bilinen sorunlar, biz örneğin tavsiye yerine OpenJDK kullanın.
LibreOffice 3.3.0 içinde OpenOffice.org tüm güvenlik düzeltmelerini düzeltin, ve kod temiz-up bir yan etkisi olarak belki de daha fazla.
Microsoft Office 2010 ODF 1.2 ve LibreOffice 3.5 tarafından yazılmış uzun bir belge (ama yine de onları açılır) geçersiz şikayet edecektir. Bu sadece ODF 1.1 destekleyen MSO2010 bir eksiklik olduğu, daha detaylı bilgi için buraya bakınız.

LibreOffice indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.