26 Mayıs 2013 Pazar

Ücretsiz program indir

Tüm yazılım indirme ücretsizdir. Bazı yazılımlar deneme sürümleri olan, birçok ücretsiz ve shareware. Sitede herhangi bir içeriğe erişmek için Download ücret alınmaz. Yazılım yayıncılar ücretsiz veya geliştirmeleri sunan bir ücret yapısı için indir sitesi üzerinden kendi başlıkları dağıtmak için izin verilir.

Bilgisayar ağlarında, indirmek için uzak bir sistemden yerel bir sisteme veri almak için, ya da bir veri aktarımı başlatmak anlamına gelir. Bir indirme gerçekleştirilen olabilir hangi bir uzak sistem örnekleri bir web sunucusu, FTP sunucusu, e-posta sunucusu, veya diğer benzer sistemleri yer alıyor.

Bir indirme ya Ücretsiz program indir ya da indirildi, ya da böyle bir dosya alma süreci için sunulan herhangi bir dosya anlamına gelebilir.

Bu indirme ve yükleme ya da sadece yanlış birbirine birleştirmek anlamını hata ve şaşırtmak için daha yaygın hale gelmiştir.

Terim indirme iletim devam etmektedir ve bir süreç tarif ise hangi, uzun vadeli saklanabilir olmayabilir iken, alındıkları gibi hemen yakınında kullanılan veri alma gösterir akışı ilgili kavramı, ayırt edilir terimi indirme kullanarak, bu bütünüyle alındığında veriler yalnızca kullanılabilir olduğunu anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.