26 Mayıs 2013 Pazar

Microsoft Word 2010 indir

Microsoft Word belki de dünyanın en popüler kelime işlemci. Ayrıca Microsoft Office üretkenlik paketi en önemli uygulamalar biri.

Özellikler

Microsoft Word, oluşturma, düzenleme ve bilgisayarınızda metin kontrol ile ilgili tüm görevler için güçlü bir arkadaştır. Bu PDF olarak dosyaları kaydetmek, ya da yazdıktan sonra Outlook sağ üzerinden e-posta belgeleri göndermek için destek de dahil olmak üzere, tüm popüler belge formatları ile çalışır.

kullanılabilirlik

Eğer dahil birçok şablonlardan birini sıfırdan bir metin oluşturmak veya kullanmak ister, Microsoft Word araçlar geniş bir dizi ile size yardımcı olacaktır: tablolar, metin biçimlendirme seçenekleri, renk düzenleri, resim ve klip art ve daha eklemek için destek. Microsoft Word de belirgin metin ve kişisel notları ile belgeleri gözden geçirmek için güçlü bir imla kontrolü ve araçlar içerir. Video desteği, ancak yine de eksik olduğunu.

kalite

Toplamda, Microsoft Word basit bir nottan resim, grafik ve tablolar ile karmaşık bir rapora, metin işleme için mükemmel bir araç olduğunu kanıtlıyor.

sonuç

Microsoft Word bir nedeni gibi popüler bir kelime işlemci - bu hem kullanıcı dostu ve gelişmiş özellikleri dolu.

Microsoft Word aşağıdaki biçimleri destekler

Açılışı: DOCX, docm, DOTX, dotm, DOC, DOT, HTM, MHT HTML, RTF, MHTML, XML, ODT, TXT

Kaydeder: DOCX, docm, DOTX, dotm, DOC, DOT, HTM, MHT HTML, RTF, MHTML, XML, ODT, PDF, XPS, TXT, WPS

notlar

Microsoft Word denemek için bir Windows Live hesabı gerekir nereye indirme düğmesini tıklattığınızda, Microsoft sitesine alınacaktır.

Microsoft Word 2010 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.