27 Mayıs 2013 Pazartesi

GIMP indir

GIMP görüntüleri oluşturmak ve düzenlemek sağlayan ücretsiz, açık kaynak kodlu bir araçtır.
GIMP yirmi yılda yaklaşık edilmiş ve gelişme yıllar içinde istikrarlı olmuştur. GIMP için yeni güncelleme yeni özellikler ve bu inanılmaz açık kaynak görüntü düzenleyici için geleceğe bir bakış ile ilgili bir takım verir.
Özellikler
GIMP'in tüm özellikler de bulunmaktadır. Sen, kalemle çizme klonlama ve geçişlerini oluşturmak, airbrushing araçları ile kendi görüntüler oluşturabilirsiniz. Güç kullanıcıların kendi fırça ve daha sonra kullanmak üzere desen oluşturabilirsiniz. GIMP de kullanıcıların programı ithal görüntüleri değiştirmenize olanak verir. Sen, kırpma metin eklemek, yeniden boyutlandırmak ve iç içe katmanlar oluşturabilirsiniz. Kreasyonlar animasyon için bir yol bile var.
Yeni Eklenenler
Birçok kullanıcı arayüzü yeni başlayanlar için uygulama erişilebilir hale getirmek için tweaks ile GIMP şimdi güncellendi. En büyük arayüzü Ayrıca tek bir pencerede düzenlemek için yeteneğidir. Geçmişin GIMP sürümler kafa karıştırıcı arayüzleri için eleştiri çekti, ama geliştiriciler bu yeni sürümde bu sorunların çoğu hitap ediyor. Tek pencere modu büyük olsa da, bu yan birden fazla proje kenarını görebilmesi için bir yol olduğunu da hayal kırıklığı yaratıyor.
Diğer güncellenen özellikleri daha kolay metin düzenleme, iç içe katman grupları, ve daha sofistike bir görüntü işleme çerçevedir Genel Grafik Kütüphanesi (GEGL), kullanarak bir değişim içerir. GEGL bir geliştirici sürümü geri birkaç yıl tanıtıldı ve şimdi, siyah, tüketici sürümü içine yolunda yaptı. GIMP geliştiricileri sürüm 2.10 ile GEGL tamamen taşımak için umut. GEGL kullanarak GIMP en önemli avantajlarından biri, tahribatsız düzenleme ve yüksek bit derinlemesine görüntüler için yeteneğidir.
GIMP şimdi sadece katmanları ve diğer dosya işleme bilgileri korumak için kendi XCF formatında kaydeder. Kullanıcılar hala JPEG ve PNG gibi formatlarda kaydedebilirsiniz ancak bunun yerine tasarruf projesi "ihracat" gerekir. Bu Adobe Photoshop ayak izlerini takip eder.
En son GIMP her zamankinden daha iyi. Onun geliştiriciler ciddi dikkate kullanıcı deneyimini alıyor ve bu zaten büyük fotoğraf editörü geliştirme hızlanıyor.
Son değişiklikler
Değişikliklerin tam listesi için buraya bakınız.
GIMP aşağıdaki biçimleri destekler
BMP, GIF, JPG, PCX, PNG, PS, TIF, TGA, XPM

GIMP indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.