26 Mayıs 2013 Pazar

uTorrent indir

uTorrent çeşitli nedenlerle orada en popüler BitTorrent istemcileri biridir: bu, hızlı, hafif, kullanımı kolay ve çok etkili.
UTorrent Özellikleri
son derece ayrıntılı istatistikler, RSS beslemeleri desteği, otomatik kapanma, indir scheduler ve daha fazlası: uTorrent tam bir, güvenilir torrent downloader beklediğiniz her şeyi içerir. Tam torrent arama aracı ve yerleşik bir oyuncu olarak indirme önizleme için: uTorrent da eksik olduğunu bir kaç şey var.
uTorrent 3 indirmek olarak akış medya çalabilirsiniz, hızı ve yorum torrent dosyalarını, sürükle ve bırak dosyaları UDP izci paylaşmak ve devre dışı bırakmak için.
Tüm kullanıcı seviyeleri için ideal
Daha kullanışlı, kullanımı daha kolay ve uTorrent web arayüzü için mükemmel bir maç: sürüm 3 uTorrent tamamen yeniden tasarlanmış arayüzü oynadı bu yana.
Sadece önceki sürümleri gibi, uTorrent 3 bilgisayar uzmanlık düzeylerini ne olursa olsun herkes için kullanımı yeterince kolaydır, ama aynı zamanda en teknoloji meraklısı kullanıcılar memnun edecek yapılandırma ayarları onlarca içerir. Ayrıca, bu yeni sürümü emin herkes bunu en iyi şekilde yapmak için çeşitli acemi odaklı kılavuzları içerir.
Sistem kaynaklarını ışık
Hızlı bir kurulum işleminden sonra (olmasına rağmen pek çok eklentiler vb tarayıcı yüklemenizi ister) ve bir ilk ayar yapmak için hız testi dahili kullanışlı çok daha kolay, uTorrent hazır. Program indirme sel iyi bir miktar var ve hala herhangi bir gecikme olmadan bilgisayarınızı kullanmak mümkün sağlayan az sabit disk ve bilgisayar kaynakları, alır.
Sonuç
Bir, güvenilir, hızlı ve hafif torrent istemcisi arıyorsanız, daha fazla kendinizi yormayın: uTorrent ne ihtiyaç vardır.
Son değişiklikler
Birçok dosya ile bir torrent yükleme hızlı
Torrenting Ağ paylaşımlarında daha iyi çalışır
Çok sayıda güvenlik ve kararlılık geliştirmeleri
Daha fazla oyuncu çalışır akışı ve gelişmiş arayan yeteneği ile
Plus ürünleri: antivirüs güncellemeleri İyileştirmeler, iTunes dosya kopyalama ve dönüştürme bölmenin performansı
Ekle Torrent diyalog geliştirmeleri ilk aşaması
Torrent penceresini ekle konumu hatırlar
Magnet link içeriği şimdi eklenti torrent diyalog önceden yüklenmiş

uTorrent indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.