26 Mayıs 2013 Pazar

Microsoft PowerPoint 2010 indir

Sunumlar hayatının düzenli veya ara sıra parçası olsun, gerçekten mükemmel bir sunum aracı olan Microsoft PowerPoint, bir göz atın.
En büyük her zaman en iyi değil, ama bu durumda, şeref derece kapsamlı ve son derece kullanıcı dostu hem de bir araç geliştirmek için Microsoft gitmek zorunda. Microsoft PowerPoint çok kolay gezinmek ve kullanmak için yapar her yerde 2010 şeridinde arayüzü sahiptir. Arayüzü tamamen özelleştirilebilir ve size sunum farklı unsurları tıklayın gibi düzenleme araçları uygun bir dizi görünür.
Microsoft PowerPoint tüm Office ürününün beklediğiniz düzenleme araçları, yanı sıra geçişler ve animasyonlar gibi sunum özel seçenekler, etkileyici bir seçim vardır. Ayrıca ekleyebilir ve bu görüntü, video, ses, metin ve grafikler gibi diğer metin olmayan elemanlar, çeşitli düzenleyebilirsiniz. Mümkün, Microsoft PowerPoint, özellikle kolay sunum ekleyerek bilgi ve ilginç elemanları yapma, sürükle ve bırak desteği.
Bakış bir hazırlık açıdan, Microsoft PowerPoint de öne çıkmaktadır. Değiştirmek için ve araçlar - - olmayan sunum elemanları, güvenlik, sıkıştırma ve paylaşımı ve birlikte yazma seçenekleri gibi dosya sekmesi altında bir belge tüm bilgileri de dahil olmak üzere özeti, bulacaksınız. Aynı zamanda bir video olarak izlemek için kaydedebilirsiniz ise Program, en ince ayrıntısına kadar sunumlar prova için fonksiyonlar içermektedir. SharePoint desteklenir ve Windows Live üzerinden sunum bir web sürümü erişebilirsiniz.
Sonuç olarak, Microsoft PowerPoint etkileyici bir üründür. Herkes için, ama gerçekten profesyonel sunumlar üretmek için gerekli gelişmiş özellikleri ile yeterince kullanıcı dostu, o Microsoft PowerPoint kullanıcıları için mükemmel bir seçenek olmaz bir durum düşünmek zor.
Microsoft PowerPoint yazılım mükemmel bir parçasının büyük bir örnektir. Sunumlar tekrar asla eskisi gibi olmayacak!
Notlar
Indir düğmesi Office 2010 deneme sürümünü indirebilirsiniz bir Microsoft sitesine götürecektir - Microsoft PowerPoint bir deneme sürümünü elde tek yoludur. Bunu yapmak için, bir Windows Live hesabı kullanmak ya da oluşturmanız gerekir.

Microsoft PowerPoint 2010 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.