26 Mayıs 2013 Pazar

DAEMON Tools indir

Bu öykünme sürücü gelince, Daemon Tools hemen hemen standarttır. Bu Teneke diyor tam olarak ne kaynakları kullanımı kolay kişisel kullanım, ışık için ücretsiz ve yapar.
Ne yapar
Daemon Tools Lite sürümü sadece dört sanal sürücü kadar taklit ancak DVD HD ve Blu-Ray sürücüler için destek ya da görüntü dosyaları oluşturmak için yeteneği gibi Pro ve Gelişmiş sürümleri, ve ekstra özelliklere sahip değil sağlar. Ancak Daemon Tools bu sürümü pek birkaç sürücüler aynı anda daha fazla taklit gerekir ortalama ev kullanıcısı için idealdir.
Daemon Tools biçimleri çok çeşitli destekler ve bu süreçte çizilmelere karşı onları korumak, onları taşımak zorunda kalmadan CD koleksiyonu erişmek için gerçekten yararlı bir uygulama.
Kullanılabilirlik
Bir sanal sürücü öykünen ilk bakışta o kadar da kullanışlı görünüyor, ancak bu konuda düşünüyorsanız, bu pek çok avantajı vardır olmayabilir: doğrudan sisteminizde herhangi bir görüntü dosyasını yükleyebilirsiniz, size CD yazma ve artı, sanal sürücüler zaman ve emek tasarrufu gerçek CD üniteleri çok daha hızlıdır.
Ve gerekli sistem reboot - - Kurulumdan sonra Daemon Tools programın ana araçları ve yapılandırma menüsünden erişebileceğiniz sistem tepsisinde dikkat çekmeyen bir simge olarak gösterir. Yapmanız gereken tek şey resim dosyasını Daemon Tools kullanarak sanal bir sürücü olarak saklanır ve 'montaj' bu nerede göz atın olduğunu.
Çalışkan ve güvenilir
Daemon Tools biçimleri çok çeşitli destekler ve bu süreçte çizilmelere karşı onları korumak, onları taşımak zorunda kalmadan CD koleksiyonu erişmek için gerçekten yararlı bir uygulama.
Sonuç
Daemon Tools ile kolayca sistem dört sanal sürücü kadar taklit ve onlara resim dosyalarını geniş bir monte edebilirsiniz.
Son değişiklikler
MountSpace.com ile bağlantı Geliştirilmiş gizlilik
SPTD 1.81 (Windows 8 beta desteği)
SPTD: bağlı aygıtları hız gelişimi okumak
Kurulum gelişmeler
Hata düzeltildi
Güncelleme veya yeniden yüklenmesinden sonra miras dosya dernekler
Automount ayarları başlangıçta başarısız automounting sonra sıfırlama
Küçük düzeltmeler

DAEMON Tools indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.