26 Mayıs 2013 Pazar

VLC Media Player indir

Sadece herhangi bir biçimde ilgili video veya müzik dosyalarını çalmak istiyorsanız, VLC media player muhtemelen cevaptır.
Özellikler
Sürüm 2 ("Twoflower") yeni bir arayüz, daha hızlı çözme, daha formatları desteği ve HD ve BluRay oynatabilen getiriyor. Hala Ancak bugün çevresinde en istikrarlı, esnek ve hafif ses ve video oynatıcı kalır. Diğer medya oynatıcılar bir codec indirdikten sonra alışılmadık biçimleri oynayacak olsa, ya da sadece, şeyler oynamak için çöp
VLC media player MPEG FLV ve RMBV dosyaları, biçimleri ton yönetir. Sürüm 2 de böyle 10 bit kodları artı H.264, MPEG-4/Xvid ve WebM için çok kanallı kod çözme desteği gibi bazı önemli eklemeler gördü.
Ayrıca yararlı Eğer video dosyalarının eksik parçaları oynar beri indirirken önizleme dosyaları için VLC media player kullanabilirsiniz olmasıdır. VLC media player ancak sadece video oynatma için değil. Ayrıca bu Channels.com gibi video kanalı akarsu hizmetleri gibi ESPN, Reuters ve National Geographic gibi kanallarına erişim veren ile mükemmel entegrasyon sunar. Sadece sağ tıklatın veya çalma listesi seçin Hizmetleri Keşif ve Channels.com CMD-tıklayın.
Channels.com sonra VLC media player çalma listesi görünür. Kullanılabilir kanalların farklı kategorilerde ortaya çıkarmak için üzerine tıklayın. İstediğiniz kategori ve VLC media player görünür tüm kanalların listesini içeren bir açılır tıklayın. Sadece izlemek ve akışı hemen başlamalıdır istediğiniz kanalı tıklayın.
Kullanılabilirlik
VLC media player da büyük kısayol tuşu desteği vardır ve kısayolları öğrenmek için zaman ayırın eğer bu nedenle fare dokunmadan kontrol edilebilir. Bunun üzerinden DVD veya video dosyalarını izlerken eğer, bu bir sorun değildir. Müzik için, daha fazla ya da daha az herhangi bir dosya çalar ve bir ekolayzır ve çalma listesi oluşturma özellikleri. VLC media player bir medya yönetici olarak iTunes kadar kolay değildir, ancak dosya formatları açısından çok daha esnek bir oyuncu. Hatta dosyalarını dönüştürmek için, ve tüm biçimleri ve fiziksel ortam üstüne oynayacak VLC kullanabilirsiniz, birçok streaming protokolleri ve TV yakalama kartları desteklenir.
Sadece video tutulur klasöre SRT dosyası eklemek ve otomatik olarak altyazılı oynayacak - VLC media player kolay çok video dosyalarına altyazı eklemek için yapar.
Kesinlikle işlevsel olmaya devam etmekle beraber Son olarak, VLC media player en arayüzü biraz sürüm 2 geliştirilmiştir. Ancak, derileri tamamen VLC media player görünümünü değiştirmek için indirebilirsiniz. Tercihleri ​​menü ezici olmadan kapsamlı ve ayrıntılı belgeleri online.
Sonuç
VLC Media Player oldukça basit Windows ve Mac için en iyi multimedya uygulamasıdır. Bu sorunsuz hemen her şey, oynar - daha ne ihtiyacı olabilir?
Yenilikler
Tamir ve Mac OS X arayüzü düzeltmeleri
Pulseaudio ilk eşitleme Fix
MKV, SWF, AIFF ve alt demuxer çöker saptamak
Çeviriler güncellemeleri ve yeni Welsh çeviri
DVB-S dağıtım sistemi, saptama
LibVLC ile ses ve video parça seçimi Fix
Mac OS X 10.5 sistem uyku sorunu gidermek

VLC Media Player indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.