26 Mayıs 2013 Pazar

AVG indir

AVG Anti-Virus yıllar içinde pek çok değişiklik geçirdi ama yine de kişisel kullanıcılar için handiest antivirüs programları biridir.
AVG Anti-Virus antivirüs, spyware ve rootkit ve spam, sizi korumak için özel bir modül bir grup özellikleri ve aynı zamanda sözde LinkScanner içerir - kendilerini güvende emin olmak için arama sonuçları ve web bağlantıları kontrol eder ekstra bir koruma katmanı. Son yıllarda, geliştiriciler bu tercih edilen arama motoru ama genel olarak tarayıcı ayarları ile intefere için deneyin müdahaleci özellikler ekledik, hala iyi bir anti-virüs seçeneği kalır.
AVG Anti-Virus hakkında en iyi şeylerden biri sürekli uyarı pencereleri veya güncelleştirme mesajları ile sizi rahatsız etmeden sessizce, yakan sistem kaynaklarını olmadan ve tabii ki sistem tepsisinde minimize olurken bu temiz, etkin koruma sunuyor olmasıdır. Tam bir programın deneme sürümü olduğu için, AVG Anti-Virus AVG Professional, bazı kullanıcıları rahatsız olabilir bir şey satın almak için teşvik tek nag ekranı göstermektedir.
AVG Anti-Virus, Windows Modern UI taklit ve Windows 8 dokunmatik destekleyen bir güzel tasarlanmış, daha kullanıcı dostu arayüzü, özellikleri. Tam sistem, seçilen dosya ve klasörleri ve anti-rootkit: Tabii ki, hala tarama aynı üç tip var. AVG Anti-Virus da belirli bir gün ve saat için tarama programı sağlar.
2013 yılında yeni bir gelişmiş ve basitleştirilmiş güvenlik duvarıdır. Güzel bir ek yüzden AVG önceki sürümleri hiç bir güvenlik duvarı içermiyordu. Güvenlik duvarı ayarları özel uygulamalar bir esinti için kişiselleştirme ağ erişim yapmak, kullanmak ve anlamak kolaydır. Güvenlik duvarı ayrıca, tarama bağlantılar yardım spam mücadele, ve wi-fi hack karşı koruyacaktır.
Bütün AVG Anti-Virus paketi herhangi bir virüs bulaşmış değiliz sağlamak için yeterli olmalıdır. Program ayrıca kendi bağlam menüleri dosyaları tarama için izin, Windows Explorer ile sorunsuz bir şekilde entegre. AVG Anti-Virus veri tabanında otomatik olarak günlük olarak güncellenir, böylece her zaman bile en yeni keşfedilen tehditlere karşı korunmasını. Bu Avast gibi - AVG Anti-Virus hala çok güçlü bir paket olmasına rağmen, diğer anti virüs araçları var! - Bu değilse daha iyi bir iş olarak yapmak.
AVG Anti-Virus performans de artmıştır. Başlangıç ​​kez tarama kat% 36 daha hızlı ve arayüzü yükler, şimdi 200% daha hızlı% 26 daha hızlı olan
AVG Antivirus virüslere karşı güçlü bir silah sağlayan, ortalama bilgisayar kullanıcı için mükemmel bir güvenlik çözümü kalır.
Son değişiklikler
Outlook 2010 uyumlu
Sosyal ağlarda koruma
Geliştirilmiş performans
Yeniden tasarlanmış arayüz
Masaüstü gadget
Windows 7 ile gelişmiş entegrasyon

AVG indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.