27 Mayıs 2013 Pazartesi

DVD Shrink indir

DVD Shrink onları destekleyen zaman DVD yer kazanmak için sıkıştırır.

DVD kolayca sahibi medya yedek kopyalarını oluşturabilirsiniz Küçült. Eğer yedekleme yazılımı hiç kullanmamış olsa bile, DVD oldukça basit ve anlaşılır Küçült bulacaksınız. Ayrıca, en DVD, dahili şifre çözme algoritmaları sayesinde çalışır.

DVD Shrink kullanarak basittir: yedekleyebilir ve programda açmak istediğiniz DVD takın. Ayrıca gömülü oyuncu DVD herhangi bir önizleme mümkün olurken soldaki DVD yapısını görürsünüz. Eğer her şeyi yedeklemek istiyorsanız, sadece yedekleme tıklayın!

Belirli bölümleri seçin ve yepyeni bir derleme oluşturmak istiyorsanız, size yeniden yazar düğmesine basın zorunda. DVD Shrink algoritması sonra kaydedilebilir veya tek katmanlı DVD ortamına yanmış olabilir ses ve video dosyalarını sıkıştırır. Ya tek ya da çift katmanlı yanıcı DVD - Bu daha küçük bir alanda daha fazla medya tasarruf anlamına gelir.

DVD Shrink sabit disk üzerindeki tüm yedekleme dosyaları kaydeder - bu yüzden yeterli alan olduğundan emin olun. Sonra disk için her şeyi kaydetmek için en sevdiğiniz DVD yazma aracını kullanabilirsiniz.

DVD Shrink bu medya yedekleme gelince yer kazanmak için harika bir program.

DVD Shrink indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.