27 Mayıs 2013 Pazartesi

7-Zip indir

Dosyalarınızı ayıklamak ve sıkıştırmak için, 7-Zip harika bir ücretsiz WinRAR alternatiftir.

7-Zip arayüzü bir ana dosya yöneticisi ve ayıklamak ya da sıkıştırmak için dosyaları aramak ve seçmek için bir komut satırı ile, rakiplerinin benzemektedir. Kontrol paneli ekstresi gibi temel temel, ekleyebilir ve test yanı sıra kopyalama, taşıma ve dosyalarınızı yönetmek için silme işlevleri vardır. 7-Zip özü ve sıkıştırır WinZip ve WinRAR kadar hızlı dosya ve ZIP gibi ana arşiv formatlarını işleme, TAR, RAR ve ISO.

7-Zip rakiplerinden en farklı yerde arşivleme süreçtir. WinZip sadece ZIP ve RAR veya ZIP WinRAR sıkıştırmak sağlayan yerlerde, 7zip seçim için 5 farklı arşiv formatlarını size sunar. 7-Zip Eklemek ve yerine dosyaları, arşiv yenilemek ya da sadece dosyaları senkronize etmek istediğinize bağlı olarak, güncelleme modunu seçmenizi sağlar. Eğer birisi sizin izniniz olmadan arşiv açılması istemiyorsanız, size arşiv korumak için bir şifre ayarlayabilirsiniz.

Bir disket sığacak eşit parçaya arşiv kesilmiş gibi biz özellikle bölünmüş aracı sevdim, CD veya DVD, kullanışlı bir özellikle büyük arşiv dağıtmak gerekiyorsa. 7-Zip ana rakiplerini geride kalıyor Ne yazık ki, güvenlik. Virüs arşiv tarama ve hasar görmüş ya da bozuk dosyaları tamir edemez seçeneği yoktur.

7-Zip WinZip veya WinRAR gibi güvenli olmayabilir ama kesinlikle daha çok yönlüdür. Daha arşiv formatları ile çalışır ve güncelleştirme modu veya bölme gibi birçok yararlı araçlar sunuyor. Eğer WinZip tarafından çok sınırlı hissediyorum ve WinRAR gibi değil, biz 7-Zip bir denemek ve tüm olanakları yararlanarak işaret ediyorsa.

En ünlü rakipleri, 7-Zip büyük bir dosya sıkıştırma aracıdır daha sonsuz daha esnek.

Son değişiklikler

Bazı hatalar düzeltildi

7-Zip indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.