26 Mayıs 2013 Pazar

Adobe Flash Player indir

Adobe Flash Player web üzerinde video oyunları ve animasyon için her şeyi görüntülemenize olanak sağlar tarayıcınız için gerekli bir eklentidir.

Özellikler

Adobe Flash Player 10 ilginç eklemeler ve önceki sürümlere göre iyileştirmeler bir dizi içerir. Bu listenin başında H.264 video codec ve birlikte kristal netliğinde ses ile birlikte daha zengin bir, yüksek çözünürlüklü görüntü sunan HE-AAC ses codec için destek dahil edilmesi. Ve onlar bakmak ve büyük ses - sadece biraz daha az performans ile Adobe Flash Player bu yetenekleri Tanıtımı HD filmler zaten YouTube'da önemli bir unsuru olarak, web video başka bir devrim tetiklemek için görünüyor!

kalite

Adobe Flash Player önceki sürümlerinde de ActionScript 3.0 için destek dahil olarak, (güvenlik ve istikrar sorunları gibi) uğramış bazı sorunlar 10 üzerinden ütü. Ayrıca harika 3D grafik mümkün kılar. Bu daha dinamik ve ilginç navigasyon, oyun ve web sitelerinde etkileşim için yapar.

sonuç

Adobe Flash Player 10 kaliteli hem de istikrar ve güvenlik açısından ileri bir sıçrama gösterir. Bu nedenle tüm kullanıcılar için bir tavsiye indirme var.

Adobe Flash Player indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.