26 Mayıs 2013 Pazar

Advanced SystemCare indir

Advanced SystemCare gibi çok fazla yer alacak Kayıt kırık tuşları, kaçırıldı ayarları, bölünmüş bir sabit disk ya da gereksiz dosyaları gibi en yaygın bilgisayar sorunları, giderir ücretsiz, basit bir sistem iyileştirme yazılımıdır. Advanced SystemCare, güvenlik casus yazılım tespit ve kaldırabilirsiniz araçları, hem de sistem girmesini diğer istenmeyen unsurları önlemek içerir.

Advanced SystemCare bulunan arayüz ilk başta biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bunun yerine standart bir araç çubuğu veya menü sistemine sahip olmanın, program dört ana bölümden erişim sağlar Sol Yan bölmede bir küre yapısını göstermektedir: Ev, programın kullanım istatistiklerini bir özetidir, Windows Bakım ve Sistem teşhis hangi ve son olarak Utilities, sabit disk defragging gibi küçük sabitleme görevleri,,, sürücüleri yedekleme çift dosyaları bulma ya da hangi programları bulmak yapalım küçük sistem araçları bir paket, tarama onarım ve bilgisayarınızı optimize Advanced SystemCare ana araçları içeren Windows çalıştırmak için ayarlanmıştır.

Advanced SystemCare şaşırtıcı derecede hızlıdır. Disk birleştirme zaman biraz daha uzun sürebilir ama pek, sistem taraması ve düzeltmek için birkaç dakika sürer. Her durumda, Advanced SystemCare her zaman sadece güvenli tarafta olmak için bir şey sabitleme önce bir yedek kopya (aynı zamanda bir geri yükleme noktası bunu başlatmak ilk kez) oluşturur.

Advanced SystemCare bir kolay kullanım, hızlı sistem analiz ve en yaygın bilgisayar sorunları giderir ve bilgisayarınızın daha hızlı ve daha kararlı yapabilirsiniz optimizer.

Son değişiklikler

Windows 8 için eklenen ilk destek

Firefox 8.0 desteği eklendi Beta1, Chrome 15.0 Beta, 16.0 Beta, KMPlayer 3.0, vb

"Gizlilik Sweep", "Önemsiz Dosya Temiz" ve "Derin Registry Fix" için geliştirilmiş modüller

"ToolBox" in gelişmiş araçlar

"IObit kaldırıcıyı 2.0" Güncelleme

Sabit genel hata

Advanced SystemCare indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.