27 Mayıs 2013 Pazartesi

Winamp indir

Winamp bir çok temel medya oynatıcı olarak doğdu ve yavaş yavaş ama sürekli uzun yıllar iyileştirilmesi etti. Ana amacı tamamen özelleştirilebilir olması ve yıl boyunca, birçok kişi şu anda 20.000 'den fazla deriler ve eklentileri yükler oluşan bir kütüphane katkıda bulunmuştur.

Winamp sürüm 5 piyasaya çıktığında, Nullsoft Winamp 3 yerine bir çok gelişmiş oyuncu üreten sonra halkın gözünde kendilerini itfa. Onlar bu 5 çağrılacak hak böyle büyük bir gelişme olduğunu söyleyerek sürüm numarasını 4 atlama haklı olarak Onlar çok teşvik gerek yoktu!

Winamp bir medya oynatıcı istediğiniz her şeyi sunuyor Neyse ki onlar, kendi görüşüme göre haklı.Derileri kullanarak, harika görünüyor ve hızlı bir şekilde ve kolayca tüm medya kontrolü size verir hangi orijinal veya geçerli varsayılan gibi ayarlayabilirsiniz. Özellikle ekranınızın kenarına yerleştirebilirsiniz küçük bir bar oluşur Winamp en aza oyuncusu gibi. Bunların ne zevkinize kabul ediyorsanız tabii ki, indirmek ve Winamp web sitesinde yer alan binlerce başkalarının herhangi bir deneyebilirsiniz.

Winamp dosya biçimleri çok çeşitli destekler ve program küçük ve basit olduğu için, hemen hemen tüm bilgisayarlarda hızlı bir şekilde çalışır. Eklentileri mevcut bir göz var ve aynı zamanda iPod kanca ve müzik kütüphanesi yönetebilirsiniz bulacaksınız.

Winamp hiç için yaklaşık edilmiş olabilir, ama geride olmamıştır ve gerçekten özelleştirilebilir bir tam özellikli bir müzik çalar. ITunes için iyi bir alternatif.

Son değişiklikler

Yeni Winamp Orgler

Geliştirilmiş iPod Sync Destek

Yeni iTunesLibrary İthalat

Yeni Online Hizmetler Galeri

Yeni OurStage Radyo Online Hizmetleri

Günün Çevrimiçi Hizmet Yeni Spinner MP3

Yeni Türkçe, Romence ve Portekizce Dil Paketleri

Winamp indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.