27 Mayıs 2013 Pazartesi

Euro Truck Simulator indir

Euro Truck Simulator bu, size otoyol ağları aracılığıyla, tüm Avrupa kıtası üzerinde yük teslim sağlayan bir kamyon sürüş simülatörü diyor tam olarak ne olduğunu.

Continental Kamyoncular

Bu sürüş simülatörü güçlü bir kamyonun direksiyonuna size verir ve birkaç farklı misyonları ile emanet. Euro Truck Simulator faaliyetleri başka bir yerden yük alma ve teslimat için para ödendi üzerinde oluşur. Yeterli para tasarrufu sonunda daha fazla çalışmak ve daha fazla para kazanmak edebilmek için daha iyi ve daha hızlı kamyon satın almak mümkün olacak.

Ben Euro Truck Simulator geçen ana fikri oldukça özgün bulacaksınız. Biz simülatörleri sürüş araba, motosiklet ve hatta uçak için kullanılan, ancak kamyon için bu kadar değil. Ayrıca, oyun mükemmel, son derece gerçekçi grafik özellikleri.

Uyku için ihtiyacınız var?

Şimdiye kadar, çok iyi. Sorun şu ki, Euro Truck Simulator oldukça kolay sıkıcı bir oyun olduğu. Bu motorun tekrarlayan ses nedeniyle olup olmadığını bilmiyorum, benim sürüş ya da gerçek eylem eksikliği yavaşlık, kısa bir süre oynamaya başladıktan sonra uykulu hissetmeye başladı. Eğer kamyonun radyoda kendi müzik çalmak olabilir, belki, ya da yasa dışı şeyler sunarak biraz daha harekete geçmek ve zaman zaman polisler tarafından takip ediliyor, Euro Truck Simulator daha heyecan verici olacaktır. Ayrıca, ben kamyon şoförü olarak kariyerim için başlangıç ​​ülke olarak İngiltere seçemezsiniz gerçeği gibi değildi! Bu Alman Truck Simulator ve İngiltere Truck Simulator son derece benzer

Euro Truck Simulator özellikle üstün grafik ile, oldukça özgün bir oyun, ama oldukça kolay sıkıcı aldığı.

Euro Truck Simulator indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.