26 Mayıs 2013 Pazar

Picasa indir

Bu fotoğraf izleyiciler gelince seçim için birçok alternatif var. Picasa her zaman Softonic burada bir favori olmuştur ve en son sürümü bizim mutlak en iyi seçim yapar.
Picasa 3 yenilikler
Picasa'nın son sürümü ad etiketleri paylaşımı da dahil olmak üzere, Google paylaşım içerir. Eğer hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı şık değişiklik yapmak için izin eklenmiştir yeni efektler aralığında keyif alacaksınız. Yan düzenleme yana efektler ve düzeyde experiementing yapıyoruz sırasında başvuru için fotoğraf orijinal bir kopyasını tutmak anlamına gelir.
Picasa İçinde neler var
Google Picasa zenginleştirici seçenekleri, yönetmek, düzenlemek, ve daha da rahat bir şekilde fotoğraflarınızı göstermek için özellikleri, çevrimdışı ve çevrimiçi hem de - Picasa Web Albüm senkronizasyonu aracı sayesinde.
Bu, özgün Windows varsayılan resim görüntüleyici yerine yapılandırabilirsiniz Picasa Fotoğraf Görüntüleyicisi, içerir. Bunu kullanmak istiyorsanız Picasa sorduğunda kadar, Windows Gezgini doğrudan onları inceleyen çok daha hoş bir arayüz üzerinde daha fazla araç ve görüntüler fotoğraf sunuyor, çekinmeyin!
Picasa çalışır
Picasa kullanışlı bir klasör yapısı içinde tüm endeksli fotoğrafları görüntüler. Program resimleri için arama tüm sürücü tarama ya da belirli dizinleri seçin sağlayabilirsiniz. Herhangi bir resme çift tıklayın tam ekranda görüntülemek ve temel düzenleme araçları bir avuç erişim sağlayacak:, düzleştirme renk ve ışık ayarlama ya da diğerleri arasında, kırmızı göz sabitleme, kırpma.
Olasılıklar sonsuzdur
Ama Picasa görüntüleri ve sabitleme hakkında değil sadece. Ayrıca posterler, kolajlar, ekran koruyucular ve hatta filmleri oluşturmak için kendi araçları ile hayal gücünüzü kaptırmak olabilir. Bu araçlar hakkında en büyük şey sadece onlar size fotoğraf ile benzersiz ve orijinal bir şey yaratmak için becerisi kazandırmak gerçeği değil, kullandıkları Şaşırtıcı olduğunuzu da var, ve herhangi bir teknoloji yetenekleri ya da fotoğraf düzenleme beceri gerektirmeyen hiç.
Sonuç
Zaten çok iyi bir yazılım uygulaması geliştirme: Tüm yeni Picasa başarıyla zor bir görev gibi görünen tamamladı.
Son değişiklikler
Sabit Sync / görüntü boyutu ve meta verileri değiştiğinde yeniden-upload yükleyin.
Gimp tarafından kaydedilen jpg dosyaları okuma düzeltildi.
Meta hataları ile bazı png dosyaları okuma düzeltildi.
XMP verilerinde yüzleri depolama bazı hatalar düzeltildi.
Iki-up AA modundan uzakta geçerken şimdi yeniden etkin "olarak kaydet" ve "Bir Kopyasını Kaydet".
Yüklenenler için boyutu seçeneği artık albümde veri kaydedilir.

Picasa indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.