27 Mayıs 2013 Pazartesi

Malwarebytes Anti-Malware indir

Malwarebytes Anti-Malware tehdit ve kötü amaçlı yazılım için bilgisayarınızda tarar saygın, güvenilir bir güvenlik uygulaması.

Malwarebytes Anti-Malware tanımları sürekli güncellenir, böylece her zaman tam korumalı olacak. Güncellemeler an PC yavaşlatabilir, ama belli ki güncel tutmak için buna değer. Ayrıca güncellemeler diğer görevler ile almak için serbest bırakarak, otomatik olarak gerçekleşmesi için izin verebilirsiniz.

Malwarebytes Anti-Malware ne

Malwarebytes Anti-Malware gerçek zamanlı bir koruma sağlamaz, ancak istediğiniz zaman makinenizi tarayabilir. Tam ve Hızlı - ücretsiz sürümü ile iki tarama ayarı vardır. Malwarebytes bir enfeksiyon tespit ederse, bu sizi uyarır ve önlem alınması gereken ne karar verebilirsiniz - ya da karar kendisini yapalım. Orada bir Ignore listesi özelliği de, bu yüzden eğer varsa program üzerinden atlamak için, hangi dosyaların bilir. Program aynı zamanda bilinen riskli web siteleri engeller.

Programın nasıl performans gösteriyor?

Malwarebytes Anti-Malware çok sağlam bir üründür. Bu tür menü entegrasyonu gibi bazı yararlı ekstralar, ve FileASSASSIN (yukarıdaki video demoed) adlı bir kilitli dosya silme aracı içerir. Aynı şekilde, bir enfeksiyon korku eğer çalıştırmak için hatırlamak zorunda mıyım - Eğer gerçek zamanlı koruma istiyorsanız, bir Malwarebytes Anti-Malware lisans için ödeme gerekir.

Malwarebytes Anti-Malware indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.