26 Mayıs 2013 Pazar

Virtual DJ indir

Virtual DJ bir dizüstü bilgisayar için vinil plak çalarlar dökümü için izin, masaüstü için tam bir müzik karıştırma uygulamadır.
Bir mikser ve iki deste ile, klasik bir DJ set-up gibi bakıyor, Virtual DJ hem DJ'ler ve yeni gelenler için anında erişilebilir olacaktır.
Özellikler
Başlamak için, sadece müzik kütüphanesi açın ve sürükle ve Sanal DJ güverte içine dosyalar açılır. Orada parçalar arasında geçişler karar verebilmeniz için bir BPM sayacı, ve görsel dalga ekran da müzik kadar işaret yardımcı olur.
Sen örnek ve döngü parça canlı, eklenti etkileri olabilir, ve bir çok doğal bir duygu sıfırdan modu var. Maceracı için, Virtual DJ ile karışımları ekleyebileceğiniz bir çok şey var.
Kullanılabilirlik
Ses seviyeleri ayarı ve bas ve tiz değiştirerek tüm gerçekten kolay. Eğer geçişler endişe istemiyorsanız, otomatik mix düğmesine basın ve Virtual DJ sizin için tüm çalışma yapalım. Sonuçlar oldukça karışık olduğunu, ancak uyardı.
Kalite
Karışımları kayıt desteği hangi uygulama ile hataları ve başarıları analiz etmek için izin, öğrenmek için harika bir yoldur, de mevcuttur. Ayrıca arkadaşlarınız için karışımları kayıt anlamına gelir! Karışımlar CD'ye MP3, kaydedilen ya da internet radyo akışı olabilir. Virtual DJ bunları varsa, iki ses kartları kullanmak üzere ayarlanmış olabilir.
Virtual DJ yeni başlayanlar için erişilebilir ve ekstra özellikleri ile doludur. Diğer programlar dört güverte ve daha kullanıcı dostu arayüzler sunuyor - - küçük düğmeleri parmaklarınızı için büyük olabilir, ama bir ekran daha az kullanım konum yazılımın olumsuz fiziksel bir DJ kurulum ne olduğunu çok fazla yapışır olmasıdır.
Sonuç
Genel olarak, Virtual DJ sağlam, geleneksel görünümlü bir uygulamadır. Pahalı ve hantal ekipman taşımak zorunda kalmadan çok kendi karışımı vitrin.
Son değişiklikler
olmayan ASIO ses kartı ile sabit mikrofon ses
48Khz-sadece ASIO sürücüleri ile sabit uyumluluk
Yeni VDJScript fiil: "tekrar"
Sabit eylem "motor_switch" (çift katmanlı modunda HS5500 giderir)
Yeni kayıt SendMidiClockTo; MIDICLOCK genel midi mappers kaldırıldı
Yeni MIDI tanımı sözdizimi:
Sabit IVdjPluginMapper eklentileri
güverte> 2 etkileyecek yapılandırma seçeneği sabit vinil modu
VDJ aslında kullanıyor kadar ReWire ana olarak kayıt yok
MAC: karaoke automixing sabit kazasında
MAC: sabit filtre klasörler "xxx beri gün" kullanarak
MAC: Sabit silme çalma listeleri
MAC: Sabit olsun bit bilgiler
MAC: Dosya tarihe göre sabit sıralama
Notlar

Virtual DJ indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.