27 Mayıs 2013 Pazartesi

WinZip indir

WinZip büyük bir dosya içine a büyük dosyaların boyutunu azaltmak için, Windows için dosya sıkıştırma programı ve arşiv farklı dosyaları.

Geleneksel olarak ilk seçenek bu dosyaları sıkıştırmak ve sıkıştırılmış açma söz konusu olduğunda, WinZip tüm zamanların en popüler indirme biridir. Rakiplerinden biraz yakalanmış olmasına rağmen, arşiv programları için basit bir yol kalır ve dosya boyutları azaltır.

WinZip başarısının çok sadeliği kadar olmuştur. Başından itibaren, program Klasik modu ve Sihirbazı modu arasında seçim ister. Hatta klasik arayüzü kolayca sıkıştırma oranları, parola koruması ve bir Favoriler listesi gibi özellikleri bir dizi anında erişim sağlayarak, müzakere olmasına rağmen Sihirbaz, yeni başlayanlar için harika.

WinZip dosya arşivleme hızlı ve kolay olsa da, size yardımcı ancak program rakiplerinden bazı zemin kaybetti düşünerek olamaz. Örneğin, sıkıştırma oranları da WinRAR olduğu gibi gibi yüksek değildir ve sadece yerine RAR, ISO JAR daha Zip formatında dosyaları kaydedebilirsiniz.

Bununla birlikte, WinZip hızlı ve etkili arşiv dosyaları yardımcı, iyi işlevini yerine getirir.

WinZip indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.