26 Mayıs 2013 Pazar

Adobe Reader indir

Adobe Reader XI (Adobe Reader 11) hiç şüphesiz Windows PDF görüntüleme için gerekli standart bir uygulamadır.

Adobe Reader bir on yıl içinde varlığını sürdürüyor ve bu süre içinde çeşitli evrimler geçirdi. Bunun bir sonucu giderek eklentileri ve sürekli şişirilmiş ve yavaş olarak eleştirdi olduğunu anlamına uzantıları yüklü olmasıdır.

Adobe Reader hızı hakkında gerçeği

Bu eklentileri ekstra ve uzantıları Adobe daha yavaş çalışmasına yapabilirsiniz bir ölçüde doğrudur. Adobe Reader Yine de teklif çok şey var bir PDF okuyucu. Adobe Reader'ın en son sürümü ile, Adobe hız sorunlardan bazılarını ele ve bellek ayak izi Adobe Reader XI gelişimi boyunca sürekli geliştirilmiştir.

Arayüzü ve stand-out özellikleri

Adobe Reader bu sürümü biraz daha hızlı değil sadece, aynı zamanda daha kolay kullanmak için yapar daha net, basit arayüzü görüntüler. Adobe Reader XI hala önceki sürümlerinde (Zoom, Metin seçimi, Fotoğraf ve yüksek sesle okuyun) gelen klasik araçları özellikleri, ama şimdi o da yapışkan notlar gibi yorum için yeteneği gibi yenilenen özellikleri içerir. Adobe Reader X bulacaksınız yeni bir özellik kolayca e-posta veya Adobe SendNow servisi ile belge paylaşabilirsiniz hangi ile, Paylaş araçtır.

Güvenlik önlemleri Dahili

Adobe Reader'da güvenlik sorunları hakkında endişeli olsaydı, korkmayın: Adobe Reader XI sistemden izole, yükler görüntüleri, kod ve bellekte özel bir alanda 3 boyutlu nesneleri daha yeni Korumalı Mod sayesinde, muhtemelen hiç yayımlanan en güvenli sürümü .

Adobe Reader XI şüphesiz bu popüler PDF okuyucu tarihinin önemli bir güncelleme - açmak için gerekli bir araç, okumak ve PDF belgeleri yazdırabilirsiniz.

Son değişiklikler

Son sürümü. Bu güvenlik azaltıcı etkenler, özelliği geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri sağlayan düzenli üç ayda bir güncelleme

Adobe Reader indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.