26 Mayıs 2013 Pazar

Foxit Reader indir

Foxit Reader, PDF dosyalarını okumak için hafif ve yıldırım hızlı bir yardımcı programdır. PDF (Taşınabilir Belge Biçimi) şimdi net üzerinden en her yerde belge biçimlerini biridir. Sorun, Adobe Reader hantal ve hem de yavaş olmasıdır.

Öte yandan Foxit Reader, hafif ve hızlıdır.Kanıtı başlayanlar için puding olduğunu - Acrobat fazla 320MB karşı sadece 12MB Foxit Reader kurulum dosyasını karşılaştırın ve bir çırpıda belgeleri açar neden görebilirsiniz. Anahtar bu Foxit Reader tüm bu can sıkıcı açılış-up ekranlar, sonsuz kredi listeleri ve eklentileri sahip değil.

Foxit Reader arayüzü akılda kullanım kolaylığı ile dizayn edilmiştir. Diğerleri arasında, zoom, metin seçimi, görüntü anlık, arama aracı, rotasyon ya da tam ekran görünümü: Birkaç göstermek veya gizlemek at will ve hangi tüm mevcut araçlardan erişmenizi sağlar olabilir araç çubukları mevcuttur, var. Orada sağ üst köşesinde küçük bir reklam, ancak Görünüm menüsüne gidip Reklam seçeneği seçimini kaldırarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Bir Foxit Reader içinde bonus onları grev ve hatta kişisel yorum eklemek, onları altını, metin parçaları vurgulayarak çeşitli şekillerde PDF belgeleri açıklama olabilir ekledi.

Adobe Reader, küçük, hızlı, kararlı ve işlevsel bir alternatif istiyorsanız, o zaman daha fazla kendinizi yormayın: Foxit Reader ne ihtiyaç vardır.

Son değişiklikler

UI dili değiştirdikten sonra bir internet tarayıcısında bir açık PDF dosyası sağ tıkladığınızda bir sorun düzeltildi

Kullanıcılar Xerox ® Yazıcı seçerseniz Yazdır Diyalog Box Önizleme Alanı'ndaki kağıt boyutunu buna göre güncellenir edilemez bir sorun düzeltildi

Arayüz dili geçiş yaparken bir sorun düzeltildi

Yazdırırken Kağıt Çekmecesi Kaset değiştirilemez bir sorun düzeltildi

Foxit Reader indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.