23 Haziran 2014 Pazartesi

KidLogger indir

Tüm ebeveynler ve öğretmenler onlar meraklı ya da müdahaleci olduğunu görünüşteki olmadan, web'de gezinirken çocukların güvenli olduğundan emin olmak istiyorum. KidLogger Pro gibi uygulamalar oluşturulan nedeni budur.
Gençler bile izlenmektedir bilemezsiniz, ve yetişkinler de uygulamaya erişim parola korumak böylece uygulama, arka planda çalışır. Çocukların hesapları kısıtlı varsa, onlar uygulaması devre dışı bırakmak mümkün olmayacaktır böylece Ayrıca, KidLogger Pro ayarlarında bir değişiklik yapmak için, yönetici ayrıcalıkları gereklidir.
Uygulama Çocuklar yaşlarına uygun olmayan yabancılarla veya yanlışlıkla açık web sayfalarında ile konuşmaları meşgul etmemelerini sağlamak amacıyla, tüm tuş vuruşlarını, web sitelerinin 'URL'leri ve anlık mesajlaşma sohbetleri oturum açmak için kullanılabilir. Yetişkin tarafından yapılandırılan Skype video çağrıları da bir ekran görüntüsü her 30 saniye veya daha az alarak kaydedilebilir.
Ayrıca, anne-babalar da USB sürücüler etkinliğini günlüğe yanı sıra, bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin kullanım yapabilirsiniz. Bu malware ile enfekte olabilir gibi onlar, başkasının USB şüpheli dosyaları açarsanız izlemek için kullanışlı gelebilir.
Ana bilgisayar, bir dizüstü bilgisayar ya da eğer kendisine bağlı bir mikrofon varsa ek olarak, KidLogger Pro ses kaydedebilir ve PC civarından geliyor. Bir masaüstü anlık da böylece ebeveyn çocuklar aslında ödevlerini yapmak yerine oynuyor emin olun yardımcı, düzenli olarak yakalanabilir.
Yakalanan günlükleri yetişkinler tarafından seçilen yere bilgisayarda saklanabilir ve istedikleri zaman gerekirse onlar, çocuklarla konuşmak, sonra bunları gözden geçirebilirsiniz.
Sonuçta, KidLogger Pro web tarama sırasında çocuklarının güvenliği hakkında endişe tüm ebeveynler için kullanışlı gelebilir, ve ek işlevler için arayanlar bir ödeme planı yükseltebilirsiniz.

KidLogger indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.