17 Haziran 2014 Salı

Free MP4 MP3 Converter indir

MP3 Converter Free MP4 müzik severler için bir-uygulama olması gerekir. Bu dönüştürme Ses Free tarafından sunulan ve iş MP3 ses formatında tüm MP4 videoları dönüştürmek olduğunu. Bu ses videoyu ayırır ve hiçbir zaman MP3 mp4 en ses dönüştürmek. Bu Youtube gibi video paylaşım sitelerinden çok kullanışlı. Vikipedi'de tüm HD videoları MP4 uzantısı var. Onlar yükledi önce ve sonra MP4 dönüştürülür böylece video dosyaları olmak zorunda beri Youtube'a yüklenen Birçok müzik dosyalarını sadece müzik albümleri vardır ama. Yani o ses gelen hareketsiz görüntüyü ortadan kaldırır ve popüler MP3 biçimine dönüştürür, çünkü bu uygulama olması harika.

Uygulama çok basittir ve işlem ileriye oldukça düzdür. Sadece MP4 videoları aktarmak ve "Seçilmiş dönüştürme" üzerine tıklayın ve oraya gidin. Uygulama dosyalarını dönüştürme yüksek hıza sahip ve dönüşüm yapılıyor gibi dönüştürme yapmak için minimum sistem kaynaklarını kullanır ve ağır yük CPU üzerinde olduğu için PC sadece iyi yapacağız.

Orada dönüşüm için gerekli olmayan ayarları ve değiştirebileceğiniz tek şey çıkış klasör olduğunu. Ayrıca "Aç Output Folder" tıklayarak çıkış klasöre göz atabilirsiniz. Sen tek öğeler eklemek veya dönüşüm için tüm içeriği ile bir klasör alabilirsiniz. MP3 Converter Free MP4 bazı temel özellikleri şunlardır: MP3 dosya formatına MP4 video dönüştürme; Yüksek dönüştürme hızı; Basit ve kullanımı kolay; Microsoft Windows'un tüm sürümleri ile uyumlu.

Free MP4 MP3 Converter indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.